Pünkösdi hangulat

Minden a jó hangulatról szól a Pünkösdi Regattákon!

A szombaton Balatonföldvárról elrajtoló Pünkösdi Regatta mezőnye a hétvége folyamán megtölti Keszthely kikötőjét és környékét vitorlázókkal, családjaikkal és baráti társaságukkal. A regatta programjának szervezői, a Túravitorlás Sportklub minden igényt kielégítő repertoárral várja a résztvevőket.

Pünkösdi hangulat

Már június 7-én, pénteken este találkozik a vitorlázók java a helyszíni nevezések során, Alsóörsön a TVSK telepén, illetve Balatonföldváron a Csigaházban, utóbbi helyszínen már gyakorlatilag a másnapi rajtra készülnek elő a versenyzők. Szombaton az első futam teljesítése után Keszthelyre érve, az étkezési jegy felmutatásával – a szervezők által kimondottan a Pünkösdi Regatta hétvégéjére biztosított kisvonat, ingyenesen szállítja majd a versenyzőket a kikötő és a móló között. Ezen felül, a versenynapokon többféle menüvel gondoskodnak majd a vitorlázók hétvégéjének még komfortosabbá tételéhez. Gluténmentes választék minden nap adott lesz, a vegetáriánus és egyéb kínálat az előzetes igények beérkezésétől függően szintén fogyasztható majd. Minden esetben, mind a két napon bőséges adagokkal várják majd a Keszthelyi Yacht kikötőben a versenyzőket. Szombati napon a tartalmas, marhahúsos gulyásleves, vagy sertéshús zöldséges ragu – petrezselymes burgonya választható, vasárnap pedig rizses húst vagy bolognai spagettit fogyaszthatnak majd az étkezési jegy felmutatásával az étteremben. Emellett, természetesen az étlap kínálata is rendelkezésére áll majd a versenyzők, vendégek számára. A kávézási szokások zökkenőmentes kielégítése érdekében több kávéstand is várja majd vendégeket, ehhez hasonlóképpen felkészültek a sörfogyasztók igényeinek kiszolgálására is a szervezők. A hétvége során a keszthelyi móló és környéke, valamint a város megannyi látnivalót és érdekességet nyújt, maximális kikapcsolódásra biztosít majd lehetőséget. Az esték során a Keszthelyi Yacht kikötőben egy lemezlovas az aktuális hangulatnak megfelelő zenei kínálattal szórakoztatja a jelenlévőket.

A Pünkösdi Regatta hétvégéje a vitorlázók számára mindig a találkozásról, az együtt töltött értékes időtöltésről, beszélgetésről és a jó hangulatról szól. A szervezők ehhez minden feltételt megteremtve várják a hétvége résztvevőit, melynek programját, a Balatonon tartózkodókat és minden „hosszú hétvégézőt” vélhetően kiváló vitorlázóidő támogat majd.