logged_in_greeting="Szia! Segíthetünk valamiben?" logged_out_greeting="Szia! Segíthetünk valamiben?">
Alakuló ülést tartottak vezető szerveink - TVSK - Túravitorlás Sportklub
Alakuló ülést tartottak vezető szerveink

Az elmúlt héten megtartották alakuló üléseiket a TVSK újonnan megválasztott vezető szervei, ahol újabb személyi döntések születtek.

A felügyelő bizottság első ülésén egyhangúan Magyar Istvánt választották meg a testület elnökének. Az elnökség is összeült, itt a klub alapszabálya értelmében két alelnököt kellett választani. Az elnökség új alelnökei Fischer Dezső és Horváth Gábor lettek.

Az elnökség maratoni, közel három órás első ülésén máris sok témában döntött. Elfogadták a testület ügyrendjét (amely hamarosan felkerül a tvsk.hu oldal dokumentumai közé) és a központ pénzgazdálkodási szabályzatát. Kiemelt feladatként összeállítottak egy stratégiai munkatervet, amelynek alapján jövő év márciusáig számos reformjavaslat készül majd. Horváth Gábor versenyfelelős beszámolt a jövő évi versenyrendezési tervekről (nyolc regattánk került be a versenynaptárba, egy kilencedikben pedig társrendezőként leszünk jelen), és a szponzorokkal folytatott tárgyalásokról.

Ezen kívül az elnökség létrehozta az irodavezetői munkakört, amelyet december 1-jétől Zolnay Ildikó tölt be.

A következő elnökségi ülésre december 10-én kerül sor, ennek egyik kiemelt témaköre az utánpótlás-nevelési koncepció lesz.