Közlemény a versenyzőknek - Pünkösdi Regatta

Közlemény a versenyzőknek

A Pünkösdi Regatta 2019-ben június 8-10. között kerül megrendezésre a Túravitorlás Sportklub szervezésében. Online nevezésre már van lehetőség a Magyar Vitorlás Szövetség VIHAR rendszerében 2019. június 6-ig. Az online nevezéshez az előzetesen utalók kedvezményt kapnak, amennyiben az átutalt összeg legkésőbb 2019. május 31-ig beérkezik. Helyszíni nevezésre június 7-én, pénteken, Balatonföldváron a Csigaházban (8623, Balatonföldvár, Somogyi Béla u. 1.) 18:00-22:00 óráig, valamint Alsóörsön, a TVSK telepén (8226 Alsóörs, Vasút u 15.) 18:00-20:00 óráig van lehetősége a résztvevőknek. Ezek a részletek többek között megtalálhatók a versenykiírásban is, amely az online regisztrációval együtt elérhető a Magyar Vitorlás Szövetség oldalán, a TVSK honlapján, valamint a TVSK Facebook oldalán is, az esemény részletei között.

A verseny ideje alatt a keszthelyi mólón is lesz kikötési lehetőség, szervezői kérés, hogy ide kimondottan a 75-ös, 70-es, 50-es és 30-as, valamint az összevont cirkálók kössenek ki! A kikötőben a mosdó használata ingyenes lesz a versenyzők számára, a kikötőmestert kell keresniük majd ezzel kapcsolatban. A rendezvény hétvégéjén – az étkezési jegy felmutatásával – a szervezők által kimondottan a Pünkösdi Regatta hétvégéjére biztosított kisvonat ingyenesen szállítja a versenyzőket a kikötő és a móló között. A versenynapok ebédidejében a szervezők többféle menüvel gondoskodnak majd a versenyzők hétvégéjének még komfortosabbá tételéhez. Gluténmentes

választék minden nap adott lesz, egyéb étkeztetési igény leadásával (vega, vegán, ételallergia…) más technikai kérdéssel és nevezéssel kapcsolatban Zolnay Schmalcz Ildikó: +36302412714, e-mail: tvsk@t-online.hu elérhetőségeken kell keresni!