logged_in_greeting="Szia! Segíthetünk valamiben?" logged_out_greeting="Szia! Segíthetünk valamiben?">
TVSK Túratalálkozó június 11-12-én Balatonföldváron - TVSK - Túravitorlás Sportklub

Egyesületünk hagyományteremtő szándékkal túratalálkozót szervez klubtagjainknak június 11-12-én Balatonföldvárra. Minden TVSK-tagot szeretettel várunk, cél a közös vitorlázás, egymás jobb megismerése, hajós tapasztalatcsere és egy hétvége közös eltöltése.

A túratalálkozóra hajóval érkező klubtagjaink díjmentesen tölthetik a szombati éjszakát a földvári Bahart-kikötő vendéghelyein vagy a kikötőmester által javasolt helyeken. A délután közös főzéssel telik majd a Galamb-szigeten, kérünk mindenkit, hogy hozzon magával valamilyen finomságot (ételt vagy italt) közös fogyasztásra. Családi programokat tervezünk: sok szeretettel várjuk az unokákat, gyerekeket, szülőket és nagyszülőket, barátokat és barátnőket is!

A legfontosabb az lenne, hogy a különböző kikötőkből érkező klubtagoknak lehetőséget nyújtsunk az ismerkedésre és tapasztalatcserére. Vasárnap délelőttre közös vitorlás és szárazföldi programokat is szervezünk, ezek részleteit később küldjük meg. Természetesen nemcsak a négy TVSK-telepen hajóhellyel rendelkező vitorlázókat, hanem a Balaton bármely részén állomásozó tagjainkat is várjuk.

Kérjük, hogy központi tagjaink a tvsk@tvsk.hu e-mail címen Zolnay Ildinél jelezzék részvételi szándékukat, a telepi tagok pedig kikötővezetőjüknél adják meg, hogy melyik hajóval (típus és rendszám) és hány fővel érkeznek majd.

1 Comment

  1. 2022.06.20. at 16:48
    Kuczogi Tamás

    KÖSZÖNET a TVSK TÚRA TALÁLKOZÓ 2022 június 12. -ai szervezőinek!!!
    Csodálatos időjárás, és számomra újra felfedezés volt vasárnap a túravitorlás sporttársak kikötési szokásaiknak megismerése Balatonföldváron. Igazi öröm számomra – mint TVSK-s “öregfiúnak” hogy HOLOVITS GYÖRGY-ről elnevezett vitorlás kikötőben a legelső vitorlás kapitányom mellszobrával is találkozhattam. Jó szelet 2022-re a TVSK-s sporttársaknak! Tamás

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *