logged_in_greeting="Szia! Segíthetünk valamiben?" logged_out_greeting="Szia! Segíthetünk valamiben?">
Telepi Pöffös – ranglistaversenyt rendezünk az RS Feva osztálynak - TVSK - Túravitorlás Sportklub

A hétvégén ranglistaversenyt rendezünk az RS Feva osztálynak Alsóörsön. A Telepi Pöffös elsődleges célja, hogy versenyzési lehetőséget biztosítsunk saját utánpótlás-vitorlázóinknak „hazai körülmények” között. Mindezt a jövő heti országos bajnokság előtt – jobb felkészülési lehetőséget keresve sem lehetne találni.

A regatta szombaton kezdődik 9.30-kor egy megnyitóval és kormányosértekezlettel. Az alsóörsi kikötő sok szeretettel várja a gyerekeket és kísérőiket, akikre komoly próbatétel vár: Náray Vilmos és rendezőcsapata szombaton és vasárnap 4-4 futamot tervez a várhatóan friss szélben. A szabályok betartásáról a Váradi Kata országos minősítésű versenybíró (egykori kiváló 470-es válogatott versenyző) csapata gondoskodik.

Négy klubból mintegy 20 hajóra számítunk, és persze a gyerekek parti programjairól is gondoskodunk. Már a megnyitón friss szörpök, szombat este közös vacsora, a vasárnapi díjkiosztón pedig egy kis hűsítő meglepetés várja a srácokat. Nagy köszönet illeti Kiss Dominikát és az összes önkéntest, akik sokat dolgoznak azon, hogy mindenki jól érezze magát.

A környezetvédelem jegyében minden versenyzőt és kísérőt kérünk, hogy kulacsot hozzon magával – a versenyen nem használunk PET-palackokat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *